tirsdag 20. april 2010

Skole 2.0?

Olav Bråten og jeg skal i dag holde et ca 30 min innlegg om vår skole og web 2.0 for ca 70 skoleledere i Buskerud fylke.

Dette er tittelen vi blei bedt om å prate ut fra:

"Skole 2.0?

Hvordan brukes ulike tjenester i arbeidet med å utvikle den digitale skolen? v/ Hønefoss videregående skole"

Hva kan vi ha bruk for etter vår digitale ledelsesarbeid? Spesielt fokus på Web 2.0 for skolen og skoleleder .

Sitter nå og er litt usikker på presentasjonsmåte. Vi har laga en tabell i et GoogleDokument med en del pekere som vi tenkte å prate ut fra. Men lerretet er ikke spesielt stort og rommet er langt. Jeg har laga en presentasjon i PowerPoint også, og trur at vi går for den :-)

Under er presentasjonen lasta opp i Scribd. Når du ser igjennom vil du oppdage at det på noen slides kun står en overskrift og "pptPlex Section Divider", mm. Dette er fordi jeg prøvde ut Microsofts tillegg i PowerPoint - pptPlex. Det var en interessant variant av vanlig PP, der en lett kan bla mellom slidsene, zoome ut og inn i den enkelte slide, osv. Kan passe veldig godt i en del presentasjoner. Her har jeg laga en liten skjermvideo som viser hvordan dette ser ut i praksis.

Hønefoss vgs Skole 2.0?

2 kommentarer:

  1. La merke til den zoominga. Det var stilig, ja.

    SvarSlett
  2. Lett å navigere mellom bilder, innlede og oppsummere. Men pekere osv virker ikke i med dette tillegget, valgte derfor vanlig PP-pres i dag. Ser helt klart for meg nyttige bruksområder, f eks der en presenterer tabeller, figurer, tall, tabeller, osv der en kan zoome inn på deltaljer.

    SvarSlett