tirsdag 2. desember 2008

Skjermvideoer - deling i Buskerud fylke

Torsdag skal Erling Nereng (Ringerike vgs) og jeg snakke litt om deling av skjermvideoer og litt annet for ei gruppe lærere fra fylket (gruppa kalles Erfaringsutveksling IKT, og varierer litt i størrelse fra gang til gang). Her kan du se slidesene vi skal snakke ut fra. Det blir mest om hvordan vi skal kunne dele på en fornuftig måte, samt kanskje litt om programmet Camstudio der du lett kan gjøre opptak av skjermen din - med og uten lyd - og presentasjonsprogrammet SlideRocket. Dere får ha presentasjonen unnskyldt, det er ganske mange effekter og overganger med for å vise mulighetene i programmet - dette forstyrrer sikkert kommunikasjonen......Etterord: Under presentasjonen kom det en del spørsmål om hvor disse skjermvideoene ligger. Vi har ikke fått organisert dette godt nok ennå, men her kan en finne mange av skjermvideoene:
Forventninger til lærer høsten 0809 (hovs)

Skjermvideoer IKT (hovs)

Du kan også melde deg på It's-faget til Erling Nereng (Rivs-IKT-opplæring) som du finner hvis du søker i It's (internt i bfk: velg fanen Søk, eksternt: søk i Community).

Her finner du noen av opplæringsvideoene til It's (klikk videre til Opplæringsvideoer nede til høyre). It's har heller ikke noe særlig godt system for disse..... ennå.... og en del andre opplæringsvideoer jeg har pekere til i vårt intranett virker det som om de har gjømt godt..

Vi håper å få på plass en løsning for å gjøre tilgjengeligheten bedre, og oppdaterte skjermvideoer (noen begynner å gå ut på dato...) ganske snart - og håper IT i bfk har en serverløsning på plass for oss!

1 kommentar:

  1. Det er så mye bra på denne bloggen, og altfor få kommentarer! Så derfor bare en hilsen nå rett før juleferien med takk for masevis av gode bidrag dette året - både digitalt her på bloggen og på IKT-samlinger i Buskerud. Det er bare å glede seg til fortsettelsen i 2009.

    SvarSlett